dinsdag, december 23

LAST MINUTE I // CHRISTMAS GIFTS

Hee, jij daar!
Kerstmis staat voor de deur! Over twee dagen is het zover. Met een groep vrienden of je familie lekker kerst vieren. Heb je al cadeautjes? Of ben je dat totaal vergeten? Don't worry! Ik heb een lijstje gemaakt met enkele simpele cadeautips! Wees zelf creatief en origineel. Heb je niet zo'n groot budget, wees gerust; een leuke, opgesmukte brief is nog steeds het leukste cadeau! Hier zijn wat ideetjes;



I. EEN LEUK PAAR OORBELLEN


Wie houdt er nu niet van een mooi paar oorbellen? Je hebt ze in alle vormen en kleuren, voor elk wat wils. Het is altijd leuk om eens een nieuw paar in je kast te hebben. Ik kreeg deze van mijn zus en oooooh wat ben ik er blij mee!


II. EEN GIFTCARD

Zelf houd ik heel veel van de HEMA. Mijn broer wou dan ook iets kopen in die winkel. Omdat er een supergroot aanbod van leuke spulletjes is, kon hij echter niet kiezen; daarom besloot hij een cadeaubon te geven. SUPERTOF! Als je dus echt radeloos bent en je niet gewoon geldbriefjes wil geven, dan is dit de perfecte oplossing! 



 III. EEN KETTING

Elk meisje vind dit toch een must-have, dus waarom koop jij die dan niet? Gegarandeerd succes!


IV. PLANTEN

Cactussen, rozen, tulpen, orchideeën, etc. Je hebt duizend en een verschillende soorten en kleuren. Wil jij die ene een mooi boeketje rozen of juist een setje cactussen geven? Altijd leuk! Het geeft je kamer een extra touch en maakt het veel leuker. 


V. LEUKE NOTITIEBOEKJES

Persoonlijk vind ik het echt een van de leukste dingen om te krijgen: notitieboekjes! Je kan ze echt voor alles gebruiken! Als je het boekje wat saai en onpersoonlijk vind, kun je ze opsmukken met glitter, stickers, lintjes, een tekstje, mooie foto' en tekeningen. Hierbij kun je zeker jouw (misschien wel verstopte) creatieve kant naar boven laten komen! 


VI. BADPRODUCTEN 

Bruisballen, badparels, shampoo, body crème, hand- en voetcrème, gezichtsproducten. Alles kan. Je kan die persoon eens lekker in de watten leggen door allemaal lekkere geurtjes en producten!
Als je je nog steeds geen raad weet, kan je ook een voorverpakte mand of doos in de winkel kiezen. Bij LUSH hebben ze echt zéér mooie giftsets voor elk budget!    


VII. NAGELLAK

Dit is misschien een minder orgineel cadeau, maar oh wat is het fijn als je nagellakjes krijgt!


VIII. EEN BOEK

Hoe leuk is het niet om eens een goed boek te lezen en zelf een eigen bibliotheekje te hebben? Super toch? Er zijn boekenwinkels genoeg om ergens in rond te dwalen en een goed boek te vinden, keuze genoeg! The Perks of Being a Wallflower van Stephen Chbosky is dan ook zeker een aanrader!


IX. EEN POLAROIDCAMERA

Wil jij wat de duurdere kant opgaan? Dan is de Polaroid Fuji Mini Instax 8 zeker aan te raden! Zelf heb ik deze ook gekregen en OMG, het leukste cadeau ooit! Je hebt ook nog veel mooie accessoires die je bij deze polaroid kunt kopen, denk maar aan stickers, fotoboeken, camerahoezen, etc. Zeker een mooi cadeau die je overal kunt vinden. Het is ook iets anders dan al die digitale foto's.


Love always,
Amber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten